Skip to main content

De zon schijnt. Het is gezellig druk op het plein. Je onderwijshart maakt een sprongetje: weer fijn met de kinderen in de klas. Samen leren en er samen voor gaan. Een mooi nieuw lesjaar ligt voor je.

Echt? Hoe zit het met de Corona-regels? Is de 1,5 meter te handhaven? Heeft iedere klas wel een juf? Of moeten we zelfs aan het begin van het schooljaar al klassen naar huis sturen? Dát wil je voorkomen. Dus dan toch maar weer alles op alles zetten en meer doen dan je eigenlijk kan. Nu al, in september. Kan het anders?

Het kán anders! En het moet ook anders. Om te voorkomen dat ons mooie onderwijs nog verder onder druk komt te staan. Hoe? Transformeer van binnenuit en ontdoe je van het hiërarchische systeem van kwaliteitscontrole. Groei naar een kwaliteitscultuur waaraan ieder teamlid wil, kan en mag bijdragen. Dat is concreet mogelijk door dialoog. De veilige, gelijkwaardige, eerlijke dialoog.

Een bijzonder krachtig middel met een bijzonder mooi resultaat. Meer weten? Neem contact met ons op.

[mc4wp_form id=”841″]

Netty Baan

Author Netty Baan

In de jungle van het chaotische Papoea leid ik jonge mensen op tot toegewijde en enthousiaste docenten. Als docent en psycholoog steek ik in op intrinsieke motivatie waardoor zij anders willen en kunnen.

More posts by Netty Baan