Skip to main content

Testimonials

Deelnemers aan het woord

Ervaringen in het kort

Het is goed om naar jezelf en je team te kijken. Met haar open luisterhouding, het juiste doorvragen en de respectvolle houding tegenover de medemens maakt haar tot een waardevolle coach. Dankjewel, Netty!

Lianne WesterbekeOnderwijsassistent

Netty wist op een hele laagdrempelige manier de vinger op de zere plek te leggen. De dingen die speelden binnen het team konden zodoende open besproken worden. De wil om een hecht team te zijn wordt op deze manier groter.

AnoniemDocente

Netty is een doortastende vrouw die het vermogen heeft om mensen te lezen. Zij weet door het stellen van de juiste vragen de kern te raken.

Jeanette van ZielstSopogo

Goed dat we een eerlijk gesprek voeren over soms onbesproken kwesties. Netty heeft het lef door te vragen en dat geeft resultaat!

Krijn van DijkHoornbeeck Goes

Je was sterk en benoemde dingen tot op het
bot. Nog sterker... Je liet dingen gaan en greep (gelukkig) niet in. Complimenten.

AnoniemDocent

Er zijn echt zaken die bij zullen blijven en ook blijvend de aandacht zullen
behouden. Dank en succes!

AnoniemMedewerker

Verrast door de openheid en de bereidheid
daartoe. Een openheid die er eerst niet was.
Ben me door vandaag weer bewust geworden: hier doe ik het voor. Dat was ik een poosje kwijt. Heb weer meer uitzicht en perspectief.

AnoniemDocent

Wij zijn er goed in onze mening te ventileren.
We voelden ons soms ongemakkelijk om antwoord te geven, met een mond vol
tanden. Dat kan dus ook.

Antonie BeensDocent

Netty stelt op een scherpe en eerlijke manier zaken aan de orde en laat mensen in de spiegel kijken. Daarnaast geeft ze aanzetten voor een duurzame, professionele, ontwikkeling, afgestemd op de behoefte van het team.

Gerco van AppeldoornDirecteur

Netty heeft verrassend veel zakelijk inzicht in hoe processen liepen binnen ons bedrijf, en wat er verbeterd kon worden. Ze pakt door en voelde feilloos aan waar onze behoefte lag m.b.t verbeteringen. De open en kordate manier van communiceren was heel prettig. Bedankt Netty voor jou bijdrage de afgelopen tijd. Het was de investering meer dan waard!

Cornelis VuikDirecteur

Netty heeft met haar gedrevenheid en organisatorische inzicht nieuw elan gegeven aan onze locatie. Hierdoor is er daadwerkelijk iets in beweging gekomen binnen onze school!

Willem-Jan JelierDriestar-Wartburg, Lekkerkerk

Netty stelt scherpe vragen, zet dingen in beweging en kan goed spiegelen. Tijdens een workshop op onze interne ontwikkeldag zijn verschillende collega’s aan het denken gezet over wat bezieling is.

Marco van EckeveldVereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs

Enkele klanten

waar het NewMasterPlan is ingezet

Scholen

Bedrijven