Skip to main content

Heerlijk weer naar school! Samen met de kinderen in de klas. We luisteren naar elkaars verhalen. Belangrijke reflectie voor verwerking van de afgelopen weken. Na deze opstart komt er wel tijd voor de lessen. Er is vooral veel opluchting en blijdschap.

Jammer dat niet alle (duo)collega’s er zijn. En ook niet alle kinderen. Er zijn nog altijd zieken en er is ook angst. Wel lastig in de tekorten die er toch al waren. Het verhoogt de werkdruk en kan nog meer achterstand opleveren. Misschien hebben we het met de kerst pas bijgewerkt…

Kan het sneller? En effectiever? Dat kan, ook in deze crisistijd! Gooi het roer volledig om. Zorg voor transformatie. Een structurele nieuwe aanpak, die iedere collega autonomie geeft, in verbondenheid met het team. Voorbij protocollen en administratie. Samen verantwoordelijk voor het mooi doel: de groei van de leerling.

Met WemasterEd is er blijvende blijdschap in het onderwijs.

[mc4wp_form id=”841″]

Netty Baan

Author Netty Baan

In de jungle van het chaotische Papoea leid ik jonge mensen op tot toegewijde en enthousiaste docenten. Als docent en psycholoog steek ik in op intrinsieke motivatie waardoor zij anders willen en kunnen.

More posts by Netty Baan